...en del av et kreativ arbeidstudio og en nydelig liten butikk som heter STUDIO KAMPEN, Sonsgt.7, 0654 Oslo, Tlf. 97 72 46 59 Åpningstider: tor & fre 11-18 lør 11-17 søn 12-16

fredag 5. november 2010

Sniktitt på begynnelsen av the Yooniverse Studio - vintage line

 Jeg har lenge gått med tanker om en vintage line for the Yooniverse Studio. Snille tanter har åpnet sine kister og skap og forært meg en god bunke med gamle duker, dynetrekk ol. Og gjenbrukstanken er noe jeg gjerne vil jobbe mer med. Og da jeg også har fått opptil flere glitrende skatter bestående av fulle knappebokser og meter på meter med blonder var julepynt meget nærliggende - og det er den tiden på året igjen også snart.
Men mange baller i lufta har gjort at det har blitt med tanken. Intill jeg fikk en en ekstra puff i ryggen fra Juliane hos Nordvestpassasjen. Hun har lenge oppfordret meg til å jobbe mer med gjenbruk, økologisk og/ eller fairtrade. Hennes engasjement er beundringsverdig og inspirerende - tusen takk Juliane!
 En gammel skjorte med noen malingflekker, et dynetrekk fra fordums tider, noen blonder og litt knapper gjør susen.

Og helt på slutten hiver jeg inn en gulvpute laget av et nydelig grovt gårlilla bomullstoff med røde striper. Stoffet er over 100 år gammelt og stammer fra Svergie ifølge han som solgte meg det. Det ble nok stoff til 4 puter. De måler ca. 60x60 cm og er lukket med konvolutt åpning og 4 trykkknapper bak.

2 kommentarer: