...en del av et kreativ arbeidstudio og en nydelig liten butikk som heter STUDIO KAMPEN, Sonsgt.7, 0654 Oslo, Tlf. 97 72 46 59 Åpningstider: tor & fre 11-18 lør 11-17 søn 12-16

lørdag 7. februar 2009

Øst-Vest hvor er sushi best?


Det stopper jammen meg ikke og snø. Det er godt at vi har naboer som er flinke til og måke gitt!!!

Fikk lurt med meg mann og barn på Sandvika storsenter. Vanligvis ikke mitt første valg, men vi MÅTTE handle mat - og Vyom forlangte lekebutikk hvis han skulle bli med og handle mat.... Og med dette været er det jo greit og kunne gå tørrskodd hele veien. Men det var vi selvfølgelig ikke alene om og tenke.

Men så er det denne øst/ vest problematikken.... Vi liker jo godt og briske oss med at vi bor øst og ikke har noe lyst heller til og bo vest. Men det er jo ikke til og komme bort ifra at vestkanten har visse fordeler. Alnabru senteret server f.eks. ikke sushi.... Nei, da må man nok klare seg med Baker Hansen og McDonalds. Og som de matsnobber vi er faller vi fullstendig for steder hvor vi kan få både sushi til Miro og oss og italiensk pizza til Vyom. At Vyom nok helst ville valgt McDonalds og sier at det heter fengchel og ikke fengsel mamma, som den ekte østkantgutten han er iferd med og bli - ja det prøver vi glatt og overse.

Så Sandvika storsenter ble det selv om samvittigheten sier at vi burde holdt oss på øst, men nå er vi vel hjemme i sofaen med fyr på peisen og naboen som måker foran garasjen. Borte bra, men hjemme best!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar