...en del av et kreativ arbeidstudio og en nydelig liten butikk som heter STUDIO KAMPEN, Sonsgt.7, 0654 Oslo, Tlf. 97 72 46 59 Åpningstider: tor & fre 11-18 lør 11-17 søn 12-16

onsdag 24. mars 2010

Jeg er forelska

Jeg har fått inn en del bestillinger de siste dagene. Og en del av dem må nok bare vente til etter påske desverre. Tar meg selv i å nesten synes det er litt synd at vi skal reise bort, fordi jeg har jo egentlig lyst til å sitte ved kjøkkenbordet å sy.....Men det er jo bare tullerusk for vi skal jo til New York! Og jeg holder en knapp på at det blir med hjem noen flere nydelige stoffer i kofferten også.

Jeg er helt forelsket i alle mønsterne og fargene. Så jeg må få vise frem noen mønster/ farge kombinasjoner på vesker som skal lages - med en gang jeg kommer hjem igjen!
Tror kanskje jeg må jobbe litt med redigering av blog side også! Store vansker her med å få bildene til å stå der jeg synes de skal stå!

...og til slutt her nede i det blå hjørnet: To bilder av de siste kreasjonene.... DS etui for gutta som skal på tur.... Foret med ekstra beskyttelse av filt og en gammel bordskåner i plast - gjenbruk er tingen!


Også to bortbestilte vesker som allerede er levert. Levering må gjøres fort, for jeg har lyst til å beholde hver eneste en jeg lager.

God påske! Og husk appelsin og kvikk lunsj - uansett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar