...en del av et kreativ arbeidstudio og en nydelig liten butikk som heter STUDIO KAMPEN, Sonsgt.7, 0654 Oslo, Tlf. 97 72 46 59 Åpningstider: tor & fre 11-18 lør 11-17 søn 12-16

søndag 14. mars 2010

Arbeidsledig, men er jeg arbeidsløs?

Arbeidsledig..... et nytt konsept for meg det her. Men ting forandrer seg, så da er det vel bare å henge med. Så tiden er nå kommet for en skikkelig tur inn i tenkeboksen. Og tankene flyr til alle kanter. Hva kan jeg? Hva vil jeg? Hva tør jeg? Og kan vi klare å leve av det?
Men det er jammen meg travle tider å være arbeidsledig. Dagene flyr og det er så mange ideer å utforske og så mange ting å prøve ut. Ruger på nye ideer og begynner begeistret på en foretningsplan, dette er jammen gøy og noe å tenke på gitt! Men så kommer kvelden og tvilen snikene. Klarer jeg dette her da? Så mange nye ting og lære, så mange nye ting å sette seg inn i. Og kommer andre til å synes det er like lurt som meg? Så lurt at de faktisk kjøper produktet mitt?
Setter meg ned foran symaskinen og lager en veske mens jeg funderer. Så godt som fullverdig terapi det og skape noe, når man lurer på om man duger til noe. For mens vesken eller bleiemappen eller hva det nå er - vokser fram så har man jo hvertfall gjort noe nyttig. Og kanskje det kan selges? Kanskje det kan være noe?
Dessuten skal jo huset vaskes, og barna også. Og mat skal lages, og boden burde være ryddet. Og så skulle jeg visst tegne noen tegninger på huset og sameiet og bakhagen også. For jeg er jo faktisk arkitekt også...fremdeles...når jeg tenker etter.
Og trening er jo noe jeg absolutt burde ta meg tid til. Nå har jeg jo så god tid, så det burde ikke være noe problem. Dessuten er det visst viktig når man står sånn på kanten og tipper. Trening er jo bra mot depresjoner sier de, mot panikk også....
Så hva bringer så morgendagen? Ja det er det som er så spennene - og skummelt også. Men det ordner seg vel. God natt!

4 kommentarer:

 1. Høres spennende ut å tenke nytt mai! Den som intet våger intet vinner! Du er så flink og kreativ så muligehetene er mange:)

  SvarSlett
 2. og du bloggingen må du fortsette med og gjerne like hyppig som nå om dagen! Jeg elsker bloggen din!!

  SvarSlett
 3. Hei du driftige dame!
  For noen fantastiske barn, vesker, bilder!!!Alt. Sjekk ut E&Rdesign. Kanskje du får noen store ideer!!!! Lykke til, og om du surrer litt på dagtid kan vi jo sees til lunsj en dag.
  Klem Hedvig

  SvarSlett
 4. Takk Hedvig, så hyggelig! Gjerne lunsj en dag! Du må gi meg web adressen til E&Rdesign, klarer ikke finne det....

  SvarSlett