...en del av et kreativ arbeidstudio og en nydelig liten butikk som heter STUDIO KAMPEN, Sonsgt.7, 0654 Oslo, Tlf. 97 72 46 59 Åpningstider: tor & fre 11-18 lør 11-17 søn 12-16

fredag 26. august 2011

Ditt daglige gave og interiør behov blir tatt vare på av Studio Kampen


Vi regner jo oss nå som en ekte gave og interiør butikk! Riktignok ganske lokal, omtrent som din lokale Joker butikk eller Bunnprisen på hjørnet om du vil. Men da med fokus på ditt gave og interiør behov. Med andre ord, så følte vi at det det var helt riktig av oss og ta en tur på høstens gave og interiør messe på Lillestrøm.

Så i dag var vi skikkelig ville og gale og stengte butikken - helt på ordentlig og dro avgårde. (Vi beklager sterkt til dere som kom til stengt dør i dag!) Men vi trøster med at vi jobbet knallhardt for og gjøre deres tilbud enda mye bedre. Og det var intet mindre enn overveldene der ute! Og veldig mye av det samme oppatt og oppatt. Ser ut som shabby chick og fargerik bohem er stiler som nekter plent og gi opp. Men noen lyspunkter var det, bokstavelig talt!

Gjenbruk var stikkord, hvertfall for en del av de tingene vi syntes skilte seg ut og stakk seg frem. Denne lampeskjermen av gamle trematerialer har jeg allerede planlagt hvor skal henge. (Men ikke si det til Tae-Young...)
Ett teppe i fillery teknikk laget av sokker vakte applaus fra Studio Kampen. Nå vet vi endelig hvor alle de enslige sokkene som blir borte er blir av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar