...en del av et kreativ arbeidstudio og en nydelig liten butikk som heter STUDIO KAMPEN, Sonsgt.7, 0654 Oslo, Tlf. 97 72 46 59 Åpningstider: tor & fre 11-18 lør 11-17 søn 12-16

søndag 6. juni 2010

Et hopp videre - minst!

Sitter her i bakhagen med et glass portvin og er utslitt og oppspilt etter en lang og innholdsrik dag i solen på Kampen markedet. For 10 dager siden satt jeg en morgen og prøvde å utsette jobbingen med kalkyler og budsjetter med å tulle rundt på facebook. Og der så jeg en melding fra Lille Kampen som annonserte at det skulle holdes marked med salgsboder på Kampen dagene. De ønsket lokale kreative krefter til å melde seg om de ønsket et bord. Jeg følte meg ikke helt klar enda, dessuten hadde jeg jo ikke noe særlig vesker og varer produsert ferdig heller. Men jeg klarte ikke helt å få tanken ut av hodet på at dette burde jeg jo være med på....og da er det vel like godt å hoppe i det og gripe sjangsen når man får den servert på et fat..? Så da ringte jeg til kLEssKapEt (http://www.klesskapet.com/) som er en fantastisk liten butikk her på Kampen og meldte meg på. Også var det jo bare å legge kalkyler og budsjetter på hylla litt til og finne frem symaskinen. Synd det gitt med busjettene.... men åååh så deilig og kunne sy litt igjen!

Et mobiltelefon etui for en hver smak...

Og etter halv annen ukes intens sying stilte jeg opp med sommerfugler i magen og veska full av varer og spredde meg utover et tildelt bord i sola ved Kampen bydelshus. Det var så gøy, og så hyggelig og så mange fine ting som ble solg av andre flinke, flotte mennesker. Og jeg fikk så mange oppmuntrende og hyggelig kommentarer. Og jammen solgte jeg ganske bra også! Det synes jo hvertfall jeg der jeg stod på mitt første marked. The Yooniverse Studio's første offentlige "opptreden" kalte jeg det i mitt stille sinn. Dette har jeg lyst til å gjøre mer av! Tusen takk til alle dere nye og gamle kunder og venner som tok dere tid til et besøk i The Yooniverse på denne solfylte dagen! Og som prikken over i-en eller toppen av kransekaka spurte de fantastiske jentene fra kLEssKapEt (som selger kjoler, topper, smykker mm.) meg om jeg kunne tenke meg å ha veskene mine i butikken deres. Jeg svever på rosa skyer og har ikke det minste lyst til å lande. 

 Laptop sleeves, iPad sleeves, bleiemapper og telefon etui klare for markedet.

Og som det ikke er nok, så fikk jeg en forespørsel om et mulig arkitekt/ interiør oppdrag angående et funkis hus. Og jeg som elsker funkis hus! Jeg må være verdens heldigste, hvertfall lykkligste person akkurat nå! Forespørselen var ganske løs og gjaldt på vegne av en vennine av en gammel bekjent. Men bare det at hun - min gamle bekjent tenkte på meg er jo så flott gjort av henne synes jeg!

 Til og med noen vesker klarte jeg å trylle frem.

The Yooniverse er jammen et magisk sted å oppholde seg for tiden. Og itilegg har jeg jo verdens beste familie og nydelig naboer også er det jo til og med sommer! HURRA!

3 kommentarer:

  1. Så bra, blir glad av å lese dette. Må nok kjøpe en veske etterhvert :-) Kos deg videre i sommer !

    SvarSlett
  2. Takk June! Kos deg med sommer og familie du også. Sees kanskje i sommer?

    SvarSlett
  3. Tusen takk! Og kjempefine ting du har her! :-D

    SvarSlett