...en del av et kreativ arbeidstudio og en nydelig liten butikk som heter STUDIO KAMPEN, Sonsgt.7, 0654 Oslo, Tlf. 97 72 46 59 Åpningstider: tor & fre 11-18 lør 11-17 søn 12-16

mandag 19. april 2010

The Yooniverse Studio

Ser ut som om The Yooniverse Studio er en realitet nå. Jeg startet en facebook local business side for å prøve ut konseptet. Også hoppet, nei skled jeg inn i det med begge bena og hode først. Og utrolig nok, holdt jeg på å si, men det er jo helt feil - jeg synes jo IKKE at det er utrolig at folk vil ha mine fantastiske produkter ;)  Men plutselig mener jeg begynte ordrene å rulle inn på vesker, laptobager, og bleiemapper. Så nå syr jeg som en gal!

 Tenkte mye, og nølte mye. Kan jeg virkelig gjøre akkurat det jeg har mest lyst til, det er jo for godt til å være sant. Ikke at det ikke er nok av ulemper også, men bare tenk det å kunne glede seg til hver eneste dag!

Også gøy det er å utvikle og prøve ut nye konsepter og produkter. Jeg fikk en drømme ordre:" Jeg ønsker meg en fargerik laptop bag, for jeg vil ikke være grå og kjedelig!" Herlig, kan det bli stort bedre, hadde du vært her skulle jeg klemt deg bare for den setningen. Laptop vesken var stor moro å jobbe med. Og med litt portvin og Miles Davis attåt på en lørdagskveld var det jo ikke jobb en gang, bare moro!


Og planer og ideer mingler. Jeg skal sy laptop sleeves og ipad sleeves, stellebag som kan bli til en laptop bag, bag til barnehage skiftetøy, a-line kjoler kanskje og hva med barneklær? Og stoff i metervarer, med fine bøker til inspirasjon og instruksjon for forslag om hva du skal bruke alle de vakre stoffene til.


 Og er jeg flittig og heldig kan du kanskje besøke oss i en liten butikk/ studio her på Kampen. Men inntil videre er du selvfølgelig mer en velkommen - alltid! til en tur innom The Yooniverse, inngang Normannsgata 38, gjennom en blå treport....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar