...en del av et kreativ arbeidstudio og en nydelig liten butikk som heter STUDIO KAMPEN, Sonsgt.7, 0654 Oslo, Tlf. 97 72 46 59 Åpningstider: tor & fre 11-18 lør 11-17 søn 12-16

tirsdag 8. september 2009

Høsten - en ny sjangse
Istedetfor høstdepresjonen som kom snikende så snart siste feriedag var unnagjort har jeg kastet meg inn i higet etter den prefekte husmor rollen.

For høsten er jo starten på året - og dermed starten på nye ting. Det er jeg og nesten alle jeg kjenner skjønt enige om.

Skoleåret starter på høsten og man begynner på karate istedetfor fotball, og det er nå det er på tide og starte den nye sunne livstilen man har tenkt på hele sommeren mens man har kost seg med jordbær med fløte til middag og vin i de sene nattetimer.

Høsten får frem det godt gjemte (eller glemte om du vil) husmor-genet i meg. Alt naturen så gavmildt deler med oss på den tiden av året inspirer til turer ut for og plukke og sanke. Som igjen resulterer i sylting, frysing og baking. Og da kan man jo like godt begynne og strikke litt. Og symaskinen er det jammen meg lenge siden har fått kjøre noen runder...brumbrumbrum....

Så nå start glassene med syltetøy oppmarsjert på benken, soppen ligger i fryseren og strikketøyet klart på sofaen. Herregud for en super husmor jeg er! Jeg er rent imponert over meg selv og litt overveldet over alt jeg har startet opp! Godt dette racet bare varer noen uker hver høst gitt - og neste år er det en helt ny sjangse igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar